The Sail Loft

A stark 600 square metre glass ‘box’ with one hell of a view.  That was the starting point for one of Harrison’s most stunning new pub venues, located on the banks of the river Thames at Greenwich in London.

We have created a warm, intimate hospitality space at The Sail Loft, Greenwich, which synergises perfectly with its river-front surroundings, while surpassing the expectations of its customers. We softened the ambience by linking the two floors and introduced maritime references and a colour palette of blues and aqua.  Character oak timber gives a nautical feel, linking cleverly to lobster pot lighting and statement brass elements. Screening has been introduced to enable a multi-function space, whilst the views across Greenwich have been embraced in all angles of the design.

 

 

Interior design/Detailing/Brand identity
image one
image two
image
image
image
image